torsdag 19 april 2012

La la land

Skeppsbron 17.00
Tog rygg på Erik Lallerstedt över skeppsbron. Snacka stilig Karl. Tweedkavaj, bruna tunna skinnhandskar, ljusgula byxor och en rejäl damhoj. Såg ut som han rätat ut framhjulet sedan sist jag såg honom. Då var det skevt som en soltorkad hälleflundra. Cyklade om honom på Arsenalsgatan där jag tror jag mötte Annika Lantz på cykel. Men hon är så liten och min fantasi så stor.
Uppdaterad version
Ser på twitter att Annika Lantz cyklar samma väg som jag. Behöver alltså inte vara jag som fått kändisfeber.

4 kommentarer:

 1. Vilken kändisspotting! Jag är ganska bra på att spotta (dock inte på) kändisar. Särskilt som Carola pratade JÄTTEHÖGT i sn mobil framför mig i Ica-kön och hade JÄTTEMYCKET parfym på sig så luften blev tungt att andas. Utan dessa saker är jag dock inte säker på att jag upptäckt henne...

  SvaraRadera
 2. Carola ger något fler poäng, inte minst på grund av overklighetskänslan. Tycker dock att hon blivit lite verkligare på sista tiden. Annars kunde min cykelväg genom stan döpas om till Se och hör. Rena b-kändissafarin. Cyklar ofta förbi Dr Alban med barnvagn. Bara en sån sak. Lena Endre vid något övergångställ vid dramaten. Och så har vi alla andra kulturkoftor på söder. Tycker det är lite kul (säg det inte till någon)

  SvaraRadera
 3. Ha ha jag lovar! Och förstår det! Jag joggade som en jävla galning när jag bodde i New York. Och det berodde inte på att det var så roligt utan för att jag joggade förbi Bruce Willis, Leonardo DiCaprio, Sarah Jessica Parker. När jag strechade på trottoaren på Fifth gick Sophia Loren förbi. Och Isabella Rossellini strosade vid dammen i Central Park.

  Allvarligt... på den tiden joggade jag lika mycket som du cyklar. Kunde jogga i tre timmar! Jag tror jag måste skriva ett blogginlägg om detta. Jag inser nu att jag VAR Haruki Murakami vad gäller löpdistans då :-)

  Alltid dök det upp något som gjorde det roligt att jogga vidare. Inspelningen av Ransom... reklamplåtningar etc... Det betyder att det helt enkelt är för jävla tråkigt att jogga där jag numera joggar!

  SvaraRadera
 4. Jag var personlig assistent på Long Island ett år för länge sedan. Förstår känslan även om jag var lite utanför. Sprang på beachen på kvällen och såg Manhattan på avstånd. Var också i Central Park och sprang ett par gånger. Att springa är det perfekta sättet att se en stad, men man känner sig också som man bor där när man springer och inte som turist. Minns att jag sprang runt typ cisternen och alla exhibitionister som körde rullgrillor princip nakna. Aporopå löpning och bok, är det kanske det man ska göra. En springa i storstadguide. New York är u en bra start.
  Om någon betalar kan jag gärna springa och blogga där ett år.

  SvaraRadera