måndag 30 april 2012

På väg

Kör mot landet, barnen vill till Japan. Stannar på Lidl i Bålsta. De hör ihop som Levis och Kalifornien. Skillnaden är bara att de inte skriver det på bröstet på några t-shirt.

Blixten och hello Kitty är grymt när man vill sälja bra att ha grejor till barn. Ska man sälja kryddor och annat till överpris till vuxna är det Jamie Oliver som gäller. På Plantagen kan man odla dill med Jamie.

Tur att jag lyssnade på nyheterna imorse. Annars hade jag aldrig fått veta att ny forskning visar att folk är osäkra på hur pensionssystemet fungerar och att det finns ett samband mellan att utsättas för höga ljud och hörselnedsättning.

2 kommentarer:

  1. Osäker medelklass känner sig trygga med Jamie Oliver, men vill man verkligt nå den osäkra svenska mannen är det väl (?) Per Moberg som har högst träffsäkerhet.

    SvaraRadera
  2. Det är en tidsfråga innan han lanserar en skön cykel som man kan kasta full med käk. Jamie är rätt larvig, men ändå grym. Man blir så grymt sugen av att laga hans mat. Var han som fick mig intresserad från början. Morberg är mer persbrandtskt manlig. Inge jävla nakenhavre ytan fläsk och rotmos. Har en bok av honom. Jäkligt schyst husman om
    Man inte har problem med hår i maten:-). Lite svårt att veta om han spelar en roll. Har en bild på honom som actiondocka också

    SvaraRadera