onsdag 18 april 2012

Runt på ryggen

Roslagstull 08.35

5 kommentarer:

 1. Udda! Har du någonsin cyklat längs Norr Mälarstrand och mött traktordäcksmannen?

  SvaraRadera
 2. Nej, är han snäll? Berätta. Det verkar finnas få profiler i cykelstockholm. Den enda jag kan komma på är mannen som har en cykel man ligger på rygg och cyklar. Har också ett stort plexiskydd om det regnar. Fast det låter töntigt i jämförelse med traktordäcksmannen. Hur går det med boken? Visst är det lite asketisk bibliotikarie över honom? Det finns ju en kategori löpare som inte bara är trådsmala utan också knastertorra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså boken.... du hade ju så rätt. Jag gillar normalt Murakami men den här boken om löpning är... ja vad ska jag säga. Flummig? Tråkig? Jag vet inte. Och nu är jag ändå på sida 65. Ditt tips om musik hade varit bättre. Men jag kan inte lyssna på musik pga öronen. Har dessutom små ploppar i öronen som ska dämpa min tinnitus så jag får inte in mer grejer i öronen :-)

   Han som ligger och cyklar har jag sett. Traktormannen cyklar tyvärr inte. Men han har jordens största traktordäck i ett rep bakom sig när han joggar på Norr M-strand. Och däcket flyger så man får lov att hoppa undan för att inte få en smäll av däcket och flyga ner i vattnet.

   Radera