tisdag 27 mars 2012

Topplistan

1. Slutrullat
Mannen som uppfann skateboarden är död. Dags att begrava våra tre skateboards också. Svårt att tro att det rullar efter att ha firat vintern under snön.

2. Desperate Housewife
Det här med att jobba hemma, det är för nära soffan. För nära köket med för den delen.

3. Fett micro
Vad är grejen med micro egentligen? (ute)

3 kommentarer:

 1. Jag trodde att jag skulle klara att jobba hemma men jag tror inte det längre efter att ha vankat runt här hemma i flera veckor nu.

  Det är för mycket som distraherar! Och då pratar jag inte disk och damm för det hinner jag ändå aldrig upptäcka innan min man... utan om tv, dator och intressanta böcker...

  Men hur mycket måste du producera varje vecka? Jag är så nyfiken på vad du skriver för typ av texter och för vem? Men det kanske du inte vill avslöja, eller?


  För övrigt skrev jag ju att du fick vara med men att de ställdes vissa krav på just DIG.

  Jävligt schysst distans på Ångestloppet. Hade Tjejmilen varit 200 meter är det möjligt att jag skulle ha fixat det idag. Dock inte helt säkert även om jag inte springer med örat...

  SvaraRadera
 2. Jag jobbar hemma ibland med skulle inte vilja göra det på heltid.
  Microsar är ute. Och fula. Och blir äckliga.

  SvaraRadera
 3. Det kanske måste bli jag som trycker upp lappar och sätter upp på stan i kampen mot microvågsugnar. Ibland jobbar jag kanon hemifrån. Dessutom spar jag över en timmes resa om dagen. En förmiddag hemma är oftast de gånger jag jobbar effektivast hemma. Men efter en vecka stannar allt arbete av och jag introducerar siestan, sover en stund och vaknar i en annan värld.

  SvaraRadera